| Subcribe via RSS

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life

oktober 20th, 2008 | Postad i Action av J

Uppföljaren till Lara Croft: Tomb Raider… med en löjligt lång titel!

När den adliga brittiska gravplundraren Lara Croft dyker för att leta reda på ett sen länge försvunnet tempel hittar hon en orb som visar vart Pandoras box finns. Men en ökänd gerillaboss lyckas sno orben av Lara och snart har Jonathan Reiss, en ond forskare som säljer mördarvirus, orben. Reiss plan är att sälja det mystiska innehållet i boxen.

MI6 ber Lara om hjälp att återta orben och stoppa Reiss. Lara säger ja och beger sig iväg och hämtar upp Terry Sheridan, en ex-marin som börjar jobba som legosoldat, som sitter fängslad i ett fängelse i Kazakstan. Tillsammans beger de sig iväg för att stoppa Reiss, ta tillbaka orben och se till att Pandoras box inte öppnas.

Andra filmen är också helt ok, även om storyn är ännu tunnare och innehåller dessutom en del grejer som man sitter och funderar över hur i helvete det kunde gå till. Skådespelarna är i klass med första filmen och Angelina Jolie gör återigen en bra insatts.. även om hon får lov att arbeta mot några riktigt korkade och otroliga (overkliga, ogenomförbara i verkliga livet) händelser.

Men uppenbarligen har de vägt upp den tunna storyn med en hel del skjutande och folk som faktiskt blir skjutna (det var inget sånt i första, vad jag såg iaf). Effekterna visades ungefär som i första filmen, dvs alldeles för lite. Dessutom fick man sitta och gnugga röven ända fram mot slutet av filmen. Så är man sugen på effekter kan man lika gärna sätta på någon annan film.

I överlag en ok film, sevärd vet jag inte.. jag lär inte se om den på ett par år. Duger, helt enkelt.

http://www.imdb.com/title/tt0325703/

1 Comment

One Response to “Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Tomb Raider (2018) Says:

    […] gärna mina gamla recensioner av: Lara Croft: Tomb Raider Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life Tomb Raider: […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud