| Subcribe via RSS

Il Fantasma di Sodoma (aka Sodoma’s Ghost)

oktober 4th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Jag har inte orkat fixa fram ett originalcover, så det som jag slängt upp får duga. Det här är för övrigt en Lucio Fulci-film.

13 Oktober, 1943. En grupp tyska officerare har en orgie med en grupp kvinnor i en stor villa ute på den franska landsbyggden. När det börjat lugna ner sig inne i huset faller bomber över huset.

1988. En grupp ungdomar är i Frankrike på semester (gissar jag på). Han som kör svänger av vägen och de hamnar mitt ute i ingenstans. Rätt vad det är hittar de en stor villa. Till en början verkar villan övergiven.. men snart står det klart för dom att de förra invånarna i huset är kvar och de vill fortsätta där de slutade.

Den här Fulci filmen är skit. Och jag kan garantera att jag älskar Fulci-filmer. Även om vissa av hans filmer är sisådär, så brukar jag tycka dom är ok. Men den här är rent skräp.

Filmen utger sig för att vara en skräckfilm, men den liknar mer en mjukporrfilm med några få våldsamma inslag med bland annat en kille som ramlar ner för en trapp. Spänning finns inte what so ever i hela filmen. Någon enstaka scen med äckeleffekter finns, men inte så pass mycket som jag hade hoppats på.

Fulci misslyckades big time med den här filmen. Vilken skit.

http://www.imdb.com/title/tt0095132/

1 Comment

One Response to “Il Fantasma di Sodoma (aka Sodoma’s Ghost)”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Aenigma Says:

    […] är i närheten så usel som exempelvis Il fantasma di Sodoma (aka Sodoma’s Ghost, recenserad här), som kom året därpå, så är den inte värd att lägga någon tid på. Se om hans mästerverk […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud