| Subcribe via RSS

Invasion U.S.A.

december 25th, 2008 | Postad i Action av J

Don’t fuck with the Chuck.

En terroristliga, ledda av terroristen Rostov, inleder en attack mot USA där de utför diverse olika terroristdåd så som sprängningar, skottlossningar mot civila och mordbränder. Men Rostov förföljs av mardrömmar där hans ärkefiende Matt Hunter (en f.d CIA agent som en gång hade Rostovs liv i hans händer men skonade honom tack vare order från högre ort) dödar honom.

Hunter emellertid blir uppsökt av en av sina gamla arbetsgivare som ber honom om att ta itu med Rostov. Hunter säger nej då han anser att han kunde ha tagit hand om Rostov förr och att det är deras problem nu. För att kunna verkställa planen till fullo attackerar Rostov och hans män Hunters boplats ute i ett träsk i Florida. Hunters vän blir dödad under attacken och Hunter blir skitpissed och letar reda på sina forna arbetsgivare och tackar ja till deras förslag om att ta hand om Rostov-problemet.

Ingenting slår Chuck säger jag bara. Den här riktigt fina filmen från 85 har ännu inte släppts i Sverige efter att ha blivit provad 2 gånger och blivit stoppad lika många gånger av censuren för att släppas i Sverige.

Filmen är egentligen ganska meningslös, då den enbart illustrerar våldsam action, meningslöst våld och en massa terroristdåd. Mums!

Chuck är som vanligt bad ass med sitt rejäla skägg och sin 80-tals frilla som får vem som helst att bli grön av avund. De övriga skådespelarna är bra, iaf om man tänker på att det faktiskt är en B-film. Storyn är tunn som ett löv men rockar fett och öser på med massa onödigt och meningslöst våld. Effekterna är rätt brutala stundtals. Vad sägs om en scen där en kvinna snortar kokain (troligtvis) och får ett slag i bakhuvudet när hon har ett rör av metal i näsan?

Slutet äger och påvisar att Chuck är ett riktigt bad ass.

Hittar ni den här filmen, se den. Hittar ni den inte, se till att hitta den och se den. Chuck är, och förblir, bad ass och givetvis en amerikansk hjälte.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0089348/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud