| Subcribe via RSS

Today You Die

februari 11th, 2009 | Postad i Action av J

Dagen efter bloggens 1 årsdag så fortsätter vi med lite mer Seagal-film, den här gången något riktigt bra. Faktiskt.

Tjuven Harlan Banks bestämmer sig för att dra sig tillbaka från stölder och kriminallitet och tillsammans med sin flickvän Jada sticker dom ifrån Memphis till en annan stad där Harlan ska ta på sig ett jobb som chaufför.

Första kvällen som chaufför händer dock något. Det hela är fälla och efter en våghalsig biljakt försvinner 20 miljoner dollar och Harlan och Bruno (Harlans medarbetare) hamnar på kåken. Harlans arbetsgivare, Max, sägs vara död och Harlan har ett livstidsstraff att se fram emot.

Men med hjälp av en nyfunnen vän inne i fängelset, Ice Kool, rymmer Harlan från fängelset för att konfrontera de som satte dit honom.

Filmen inleds med att vi får se andliga inslag och sånt trist skit, vilket drog ner mina förväntningar till botten. Jag satt bara och väntade på att filmen skulle bli en dödstråkig snark-film utan dess like. Men en kort bit in i filmen öser filmen på utav bara helvete. Explosioner, skottlossning och riktigt skön humor bjuds vi på genom filmen och Seagal visar att han faktiskt har en humoristisk sida.

Seagal var på topp och de övriga skådespelarna var riktigt bra med, för att vara en direkt-till-dvd-film. Actionscenerna var bra gjorda, men slutet kunde ha varit lite längre. Det hela kändes lite snabbt överstökat, men hade nog troligtvis blivit segt och tråkigt om de fyllt på.. vad vet jag.

Hur som helst är det en riktigt schysst action/thriller, med en del humor. Som sagt. Gillar man direkt-till-dvd/vhs-action/thrillers så tycker jag att man ska leta reda på den här.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0431114/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud