| Subcribe via RSS

Crank: High Voltage

juni 11th, 2009 | Postad i Action, Film av J

Chev Chelios är död. Tror man. Chev är emellertid i livet, men har blivit bestulen på sitt hjärta av den kinesiske gangstern Johnny Vang. Istället för sitt nästintill oförstörbara hjärta har Chev fått ett batteridrivet mekaniskt hjärta som måste ha påfyllning av el med jämna mellanrum. Men som den tjurskallen Chev är så beger han sig efter Vang för att ta tillbaka det som är hans.

Den första filmen var hysteriskt rolig, actionfylld, knäpp och helt.. ja, bara helt underbar. Uppföljaren är.. ungefär två resor värre. Saker som realism och verklighetstroget existerar inte i den här filmens värld. Men det är också det som gör filmen så jävla bra.

Filmen driver med sig själv och försöker inte vara seriös någonstans. De som vill se något verklighetstroget kan titta under drama-kategorin istället. Här bjuds vi på ännu mer slagsmål, skottlossning, ”lagomt” sjuk humor, sex och så givetvis Jason Statham i toppform som Chev Chelios. Vi återser även Amy Smart i rollen som hans korkade flickvän. Hur kul som helst.

Tempot är ungefär som den första filmens. Jag vet inte om den ligger över eller under, men högt är det iaf. Filmen brakar på i 200 knyck och levererar gapskratt efter gapskratt och många underhållande actionscener.

Det här är vad jag kallar underhållning.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt1121931/

No Comments

No Responses to “Crank: High Voltage”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Hardcore Henry Says:

    […] förrän i år), snett efter Deadpool så klart. Filmen känns som Crank: High Voltage (recenserad här av mig och här av H), fast i förstapersonsvy och med mer gore. Och ryssar. Och i mina ögon är […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud