| Subcribe via RSS

Crank

juni 10th, 2009 | Postad i Action, Film av J

Yrkesmördaren Chev Chelios ligger jävligt illa till. Hans rival – Verona – har injicerat honom med det dödliga giftet ”The Beijing Cocktail”. Tack vare hans vän – och läkare – Doc Miles får han reda på att han måste hålla adrenalinet pumpande för att inte hjärtat ska sluta slå. Chev beger sig därefter ut för att leta reda på Verona.. innan hans hjärta slutar slå.

Kalla mig efter om ni så vill, men det här var första gången jag såg den här filmen och jag skäms rejält över att inte ha sett den förr. Filmen går igång redan efter ytterst få minuter och det är full jävla rulle från början till slut och stannar inte upp många sekunder.

Filmen vräker på med biljakter, slagsmål, skottlossning, lagomt sjuk humor, sex och klockrena dialoger mellan Jason Statham (The Transporter-filmerna) och de övriga i filmen i ett rasande tempo. De övriga skådespelarna – däribland Amy Smart (The Butterfly Effect, Mirrors) – är bra och väldigt underhållande att titta på. Manuset är emellertid en ren ursäkt för att visa så mycket action som möjligt under så lite tid som möjligt. Filmens komiska inslag fick mig att vråla av garv och jag kunde inget annat än att bara älska det jag såg.

Läs gärna en ungefärligt lika kort recension hos Helt Perfekt.

Gillar du action och inte har sett Crank – vad fan väntar du på?

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0479884/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud