| Subcribe via RSS

Tomb Raider: Ascension

juni 6th, 2009 | Postad i Drama av J

För fyra år sedan var Lara Croft med om en flygplanskrasch där hennes mor dog. Tack vare kraschen fick hon ett psykiskt men som innebär att hon inte vet vart hon är tack vare paranoia och förvirring.

Nutid. Efter att ha fått en ledtråd av sin far hittar Lara en karta som leder till en länge försvunnen skatt som kan vara nyckeln till mänsklighetens överlevnad.

Muthafucking snark I tell you. Jag har överseende med att det här är en indie fan-film, men hela filmen är ett stort jävla snark. De pratar och pratar och pratar och så pratar de lite till. Sen, runt 40 minuter in i filmen börjar det faktiskt hända någonting överhuvudtaget av intresse.. och filmen är 60 minuter lång. Jag placerar därför den här filmen i kategorin Drama för att det är ett jävla drama, med några sketna action-sekvenser i slutet. Som för övrigt är hyfsat framförda.

Skådespelarna är hyfsade och gör väl det dom ska. Effekterna är så lågbudget det bara kan bli. Storyn var hyfsad, men händelseförloppet är så jävla tråkigt att det är sömningivande.

Visst. Hollywood filmerna av Tomb Raider med Angelina Jolie var väl halvhyfsade och duger väl att titta på. De har en del fel som drar ner betyget på dem, men i min mening är de betydligt bättre än den här skittråkiga filmen. Recensioner på Hollywood versionerna hittar ni här och här.

http://www.imdb.com/title/tt1629741/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud