| Subcribe via RSS

Friday The 13th: The Storm

november 5th, 2009 | Postad i Skräck/Rysare av J

Samma kväll som Sarah kommit hem till sin far och syster vid Crystal Lake bryter ett kraftigt oväder ut. Inte nog med det kraftiga ovädret, de får även besök av Crystal Lake’s ovänligaste invånare… Jason Voorhees.

Friday The 13th: The Storm är en rätt ok fan film, mer eller mindre. Skådespelarna gör hyfsade insatser och storyn är helt ok, men det känns som att filmen hade behövt lite mer tid att utveckla sig på än de sketna 14 minutrarna den har att gå på. Den lider även av en ytterst låg grad av gore, vilket de riktiga Friday filmerna har ganska gott om.

Det största klagomålet jag har på den här fan filmen är att han som spelar Jason verkar inte ha en aning om hur Jason ska röra sig. Han gör alldeles för snabba rörelser och.. nej. Det är inte Jason man får se, utan en idiot i Jason-utstyrsel. Inget annat.

I helhet är den här fan filmen rätt ok, men de kunde säkerligen ha gjort den bättre.

Någon IMDB länk får ni inte heller då Friday The 13th: The Storm inte finns på IMDB.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud