| Subcribe via RSS

Universal Soldier III: Unfinished Business

januari 21st, 2010 | Postad i Action av J

I ett försök att rentvå sig själv och avslöja Universal Soldier projektet hamnar Luc (Matt Battaglia) och Veronica (Chandra West) mitt i ett gisslandrama, där Veronica blir utpekad som en av terroristerna. Samtidigt håller ledaren för legosoldatgruppen (de i ”tvåan”) tillsammans med en av forskarna i teamet att framställa en klon som ska hjälpa dem med en uppkommande kupp… och för att förgöra Luc och Veronica en gång för alla.

Istället för att slösa bort halva filmen på en massa skittråkig och helt ointressant dialog får vi här istället ett antal kilo välsmakande B-action som är hyfsat väl framfört. De irriterande klippningarna, slow motion och uppspeedade sekvenserna är emellertid kvar och irriterar mig fortfarande lika mycket.

Flera av skådespelarna ifrån ”tvåan” är även med i den här filmen och det funkar hyfsat ok. Manuset är hyfsat ok också och vi slipper en massa fel som i ”tvåan”.. så när som på några grejer.

Förutsägbar och klichéefylld? Oh yes, klart den är. ”Tvåan” med, vilket jag glömde att skriva i den recensionen. I ”tvåan” var det en ren irritation, i ”trean” är det inte lika irriterande, utan lite mer goofigt, vilket gör att man flinar åt det.

Universal Soldier III: Unfinished Business (vilket är en onödigt jävla lång titel) är en ok B-underhållning, mer eller mindre. Den är betydligt bättre än sin sunkiga föregångare, men är långt ifrån den första filmen och – den riktiga – tvåan.

http://www.imdb.com/title/tt0186655/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud