| Subcribe via RSS

Universal Soldier II: Brothers In Arms

januari 21st, 2010 | Postad i Action av J

Efter händelserna med den första gruppen av Universal Soldier har budgeten för projektet stoppats. Projektet blir emellertid övertaget av en grupp legosoldater med syfte att göra svarta diamantaffärer. Luc Deveraux (nu spelad av Matt Battaglia – som är otroligt stel) blir indragen mot sin vilja i projektet igen och Veronica Roberts (nu spelad av Chandra West) följer efter för att försöka rädda Luc… men finner också en annan person; Luc’s bror, Eric (Jeff Wincott).

Hur i helvete kunde de få släppa den här filmen? Ok. Visst. Det är en TV-film, ok. Men.. det tar strax över halva filmen (och jag varken överdriver eller skojar) innan det faktiskt inträffar någon form av action i filmen. De otroligt stela och tråkiga dialogerna samt att det inte är några nämnvärda namn i rollistan, mer än kanske Gary Busey, gör inte saken mycket bättre.

Att det även förkommer riktigt irriterande klippningar i filmen, vilket gör att filmen ser ut att hacka eller nåt, kombinerat med slow motion och uppspeedade sekvenser gör att jag får gråa hår av titta på skiten.

Manusförfattaren – Peter M. Lenkov (som otroligt nog var med och skrev storyn i Demolition Man) – borde ha fått sparken och blivit ersatt av någon som faktiskt hade koll på vad den första Universal Soldier filmen handlade om och vad som hände i den. Många, många saker som inträffar i den här filmen stämmer inte överens med den första filmens händelser, ungefär som att Lenkov gav fan i att ens ta sig tiden att kolla på den första filmen ordentligt och sedan skriva ett manus därefter…

Universal Soldier II: Brothers In Arms är ett skämt och jag kommer ALDRIG se den här som en riktig uppföljare till Van Damme/Lundgren rullen från 92. Hell no.

http://www.imdb.com/title/tt0186654/

1 Comment

One Response to “Universal Soldier II: Brothers In Arms”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Universal Soldier: Day Of Reckoning Says:

    […] på mer läsning? Checka in mina tidigare recensioner av film 1, 2, 3, TV-film 1, TV-film 2 och H’s spoilerrika recension av just den här […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud