| Subcribe via RSS

Coraline

juli 30th, 2010 | Postad i Barn/Familj, Film, Skräck/Rysare, Tecknat/CGI av J

Coraline (Dakota Fanning’s röst) flyttar tillsammans med sina föräldrar in i en lägenhet i ett stort rosa hus mitt ute i ingenstans, med knepiga grannar. Uttråkad börjar hon kolla runt i huset och hittar en liten dörr bakom tapeterna i vardagsrummet som visar sig leda till en annan värld där allt är fint och glatt – utöver att alla har knappar istället för ögon. Men allting är inte vad det verkar vara…

Jag har rätt lite att skriva om den här filmen faktiskt och refererar till H’s recension av den – då mer eller mindre allt han skrivit (åsiktsmässigt) stämmer in på vad jag tycker. Filmen är snygg, fantasifull, småläskig (troligtvis skitläskig och mardrömsframkallande för yngre barn), vriden, fantastisk.. och.. eh.. ja. En bra film helt enkelt som imponerar och underhåller. Rekommenderas helt klart.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud