| Subcribe via RSS

Underworld: Evolution

januari 23rd, 2006 | Postad i Action, Film av H
Underworld EvolutionJag minns inte så mycket av ettan, det är väl ett betyg om något, men jag minns att jag gillade att titta på den. Det blir nog ungefär samma betyg för Underworld: Evolution. Det är välplanerad och välutförd snygg action, blodet forsar och där finns en riktigt bra story – som tyvärr inte hängt med hela vägen till manuset. Det är iallafall en av de absolut bästa varulvsvampyrfilmerna någonsin, så gillar du sånt så lär du gilla det här. En del är riktigt svaga för Kate Beckinsale i läderdräkt, men själv tänker jag mer på hur grym Bill Nighy (från bl.a Shaun of the Dead) är när han levererar sina repliker i början av filmen.
1 Comment

One Response to “Underworld: Evolution”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Underworld: Awakening Says:

    […] skada blir inte särskilt intressant. Några ljuspunkter här och där, men inte i närheten av tidigare filmer som även de kanske inte hade så bra manus, men desto bättre action. Tags: 2012, Action, Film, Kate […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud