| Subcribe via RSS

Ong Bak 3

augusti 15th, 2010 | Postad i Action, Drama, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

En kvart, tjugo minuter in i filmen känner jag att jag behöver läsa min recension av Ong Bak 2 för jag har ingen som helst aning om vad som pågår. Efter att ha läst den så blev jag inte nämnvärt mer upplyst. I vilket fall som helst så verkar filmen handla om att Tony Jaa får en massa stryk, Kråkkungen ger nån annan kung mardrömmar, och sen dödar Kråkkungen den andra kungen, Tony Jaa tränar upp sig efter misshandeln, och ger Kråkkungen stryk. Slut.

Detta tar världens absolut längsta 98 minuter. Filmjäveln är så otroligt jävla seg, att den nästan fick mig att somna i 4x snabbspolning. Dessutom är alla fightingscener så förbannat fulla med slowmotion att det går att snabbspola dem med. Alltså, visst är det en del ball fighting och ett fåtal coola stunts, men det väger verkligen inte upp resten av filmen. Jag tror man spenderar runt en halvtimme med att visa hur Jaa läker sin brutna kropp med tai-chi i superslowmotion. Nej, det här har verkligen ingenting att göra med Ong Bak 1. Det är en jävligt bra film, och det här är en jävligt usel film.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud