| Subcribe via RSS

You’re Next 3: Pajama Party Massacre

september 12th, 2010 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

You’re Next 3: Pajama Party Massacre är ca 20 minuter längre än de två föregående kortisarna och har helt fantastiskt nog en handling. En oskyldig kväll med glass och historier för Christine (Elske McCain) och Jennifer (Scarlet Salem) förvandlas till en kamp för livet då en galen yxmördare (Joe Knetter) plötsligt dyker upp och terroriserar de två kvinnorna.

I den här tredje delen hinner de bygga upp en viss spänning och vissa intressanta element finns där (så som McCain’s hylla som visas större delen av kortisen), men den blir aldrig bra. Skådisarna är sjukt stela och det blir mer pinsamt än underhållande att sitta och titta på deras agerande. Kortisens story är helt fantastiskt klichéefylld till bredden och om man råkat sett en bit av en slasherfilm tidigare så vet man vad man har att vänta sig. Effekterna är nog det enda jag kan säga är okej i filmen, med respekt för den låga budgeten.

Tre kortisar – tre ointressanta budgetrullar. Gå vidare till gå.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud