| Subcribe via RSS

Shaolin vs Evil Dead & Shaolin vs Evil Dead: Ultimate Power

februari 3rd, 2007 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Gordon Liu borde ha bättre saker för sig efter att ha varit med i Kill Bill än att hänga runt i supertunna lågbudgetproduktioner av den här sorten. I Shaolin vs Evil Dead är han en präst som med sina två unga lärlingar vandrar runt med ett gäng hoppande zombies/vampyrer (de hoppar så att de inte ska springa bort, och håller armarna framför sig för att inte hoppa in i varandra) och tar hand om odöda själar och sänder dem till himlen. Han möter sin tempelbroder som istället går runt och sänder samma själar till helvetet. Sen slåss dom lite och jag minns inte exakt vad som hände. Det var skittråkigt i alla fall.

Uppföljaren Shaolin vs Evil Dead: Ultimate Power stängde jag av efter 15 minuter av taskiga vajrar och värdelösa actionscener, skådespeleri och story. Jag har för många intressanta filmer att se för att kasta bort mer tid på sånt här.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud