| Subcribe via RSS

Silent Hill

februari 5th, 2007 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Silent HillHmm… såg ju den här för några månader sen. Undrar varför jag inte recenserat den? Nåväl. Silent Hill baseras på tv-spelet, yadda yadda yadda. Mamman åker till den övergivna staden Silent Hill då hennes dotter envisas med att rita staden i sömnen eller nåt. Precis utanför stadsgränsen krockar hon med en polis och dottern försvinner innan mamman vaknar ur medvetslösheten. Sen knallar hon och polisen in i Silent Hill och så är det lite monster och knepigt folk där.
Det hela börjar bra, och allt eftersom storyn nystas upp så blir det hela ganska ointressant. Läskig är den absolut inte. Men i alla lägen är filmen sketasnygg, och jag är nöjd att jag såg den i HD-upplösning med projektor.
Ah, nu minns jag varför jag inte recenserat den. Skulle ju se klart den långa dokumentären på DVD:n också. Den är skitbra hittills iallafall, så typ.. kolla på den. Sen kan ni vänta in Silent Hill 2 som kommer 2008 med Neil Gaiman på manusdetalj.

3 Comments

3 Responses to “Silent Hill”

 1. Helena Says:

  Åååh, jag vill ha en projektor!

  Gaiman, minsann. Det vore grymt coolt om det blev en BRA Silent Hill-film. Blir spännande att s.


 2. Helena Says:

  (Jag tappade bort en bokstav, men nu har jag hittat den. Här: e)


 3. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Silent Hill Says:

  […] gärna H’s recension av filmen, som han skrev för 4 (!) år sedan, här. Läs gärna också mina recensioner av de fem första spelen av Silent Hill spelen – ni finner […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud