| Subcribe via RSS

The Joneses

september 19th, 2010 | Postad i Drama, Film, Komedi av H

Familjen Jones (bl.a. David Duchovny och Demi Moore) flyttar in i ett högklassigt bostadsområde. De har alla de senaste prylarna, bilarna, maträtterna och inredningsartiklarna. De imponerar på alla de möter och får dem att också köpa på sig alla dessa nya grejer.

Familjen Jones är egentligen inte alls en familj, utan ett team av säljare som placerats ut för att göra just det: sälja prylar. Synd bara att ”dottern” är smågalen, ”sonen” gay och ”pappan” bara en misslyckad golfare. ”Mamman” är den erfarna i gamet, men får problem att hålla ordning på alla.

Ja, det ska väl vara en komedi, men så värst rolig är den inte. Mot slutet blir det dessutom en ren tragedi så whatever. Inte värd att slösa tid på.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud