| Subcribe via RSS

Up In The Air

september 19th, 2010 | Postad i Drama, Film, Komedi av H

George Clooney är expert på att ge folk sparken, och åker runt på företag landet runt och sparkar folk. Han spenderar så mycket tid på resande fot att han ser flygplanen som sitt hem. Han möter en tvillingsjäl i Alex, som även hon spenderar stor tid med att flyga runt. De båda startar en kravlös relation där de möts om de ska flyga till samma del av landet vid något tillfälle.

Företaget som Clooney jobbar åt ändras. Man ska införa ett webkamerasystem där man kan ge folk sparken över internet – inga fler flygresor. Clooney försöker förklara att man måste sköta jobbet mer personligt, på plats, och får i uppdrag att ta med sig tjejen som utvecklat systemet på några resor för att lära sig mer. Natalie (Anna Kendrick från ”Twilight”-serien och ”Scott Pilgrim vs The World”) är ung, självsäker och framåt, men fullständigt naiv inför världen.

Mja. Ett halvromantiskt drama som kanske är lite underhållande ibland. En bagatell som man kan se på tv någon kväll när man inte vill anstränga sig. Regisserad av Jason Reitman (”Juno”, ”Thank you for smoking”) med biroller av Jason Bateman, Melanie Lynskey och Zach Galifianakis minsta biroll sedan han blev känd (han är nog med i typ 10 sekunder).

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud