| Subcribe via RSS

Predators

september 26th, 2010 | Postad i Action, Film, Sci-Fi av H

Jag är verkligen inte på humör att skriva en recension (speciellt inte efter att ha genomlidit Predators) så här kommer en liten minisågning:

Predators är helt onödig. Storyn är så jävla gammal och usel att man inte orkar bry sig. Några one-liners finns det verkligen inte, och med tanke på att det första utkastet till manuset skrevs för över 20 år sen så finns det helt enkelt ingen ursäkt. Folk släpps ner i en djungel på en annan planet. Predators jagar dem. De dör en efter en. Man repeterar repliker från Predator. I slutet kanske nån klarar sig. Whatever.

2 Comments

2 Responses to “Predators”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Predators Says:

    […] i den). Vill ni ha lite mer att läsa om Predators kan ni checka in H’s minisågning av filmen här. Jag själv upprepar det jag skrev ett par rader ovanför här; helt okej underhållning en slö Lördag. […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Predator Says:

    […] gärna min recension på Predators och H’s korta sågning av […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud