| Subcribe via RSS

Class Of Nuke ’Em High Part II: Subhumanoid Meltdown

oktober 4th, 2010 | Postad i Film, Komedi, Sci-Fi, Splatter av J

Tromaville’s kärnkraftverk har återuppbyggts och Nukamama Corporation som finansierade det har också byggt upp en ny skola – Tromaville Institute of Technology (T.I.T.) – i samma byggnad, som plåster på såren efter händelserna i den första filmen. Inne i kärnkraftverket har Professor Holt (Lisa Gaye) tagit fram en ny ras som hon kallar för ”subhumanoids”; levande människoliknande varelser utan känslor, som har blivit skapade och programmerade för att genomföra enklare uppgifter. När skolreportern Roger Smith (Brick Bronsky) genomgår ett experiment möter han subhumanoiden Victoria (Leesa Rowland), varpå de blir förälskade i varandra. Dessvärre har subhumanoiderna en tendens till att spontant smälta. Roger är bestämd att rädda Victoria från det här grötiga ödet – dessvärre förvärras saker och ting allt eftersom tiden börjar rinna ut…

Det här blir en kort och rak beskrivning av filmen. Det första jag har att säga om den här filmen är att den är så dålig att den blir bra. Det märks rätt väl att teamet bakom den förstod att de inte kunde göra en lika bra film som den första filmen var, så istället brakar de på med en mer hysterisk stil på filmen och resultatet blir en kalkonrulle utan dess like med urusla effekter (däribland stopmotion som är skrattretande), sågbockar till skådespelare, ett manus som inte håller hela vägen ut och massvis med lättklädda damer. Det andra jag har att säga om filmen är att det märks ganska tydligt att den är riktad mest mot Troma-fans och att vanliga tittare borde ta sig en extra funderare innan de slår igång filmen – för den är verkligen inte bra.

Är man ute efter en kalkonrulle är det här definitivt ett givet val. Om inte kan man låta den här passera.

1 Comment

One Response to “Class Of Nuke ’Em High Part II: Subhumanoid Meltdown”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Return To Nuke ‘Em High Volume 1 Says:

    […] gärna mina recensioner av de tre första filmerna också. Ni finner dem här, här och […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud