| Subcribe via RSS

Status Kill: Världens Första Sociala Nätverkshjälte

oktober 2nd, 2010 | Postad i Komedi, Tips, Övrigt av J

I dagens läge har de flesta ett konto på exempelvis Facebook – eller någon annan form av community – världen över. Men hur går det då för en special agent som har ett beroende av just denna form av kommunikation under ett dödligt uppdrag? Well, det får vi reda på i Status Kill – en independent nätserie som för nuvarande i skrivande stund innehar tre korta episoder på ca 6 – 7 minuter stycket och som driver med den moderna kulturen av att ständigt vara uppkopplad – speciellt mot stora communitys som just Facebook.

Serien är inte hejdlöst och hysteriskt skitrolig på något sätt, men framkallar en och annan fnissning och ett och annat gapskratt här och där. Har man ingenting  bättre för sig kan man ju alltid kolla upp den här.

Tags:
No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud