| Subcribe via RSS

Hot Shots!

oktober 3rd, 2010 | Postad i Film, Komedi av J

Stjärnpiloten Topper Harley (Charlie Sheen) blir tillfrågad att komma tillbaka till den amerikanska flottan för ett specialuppdrag (då han blivit utsparkad efter en incident, varpå han bosatt sig med indianer). Dessvärre hamnar han i en konflikt med en av de andra stjärnflygarna – dels tack vare en incident Harley’s far var med om och dels för att de är intresserade av samma kvinna. Samtidigt försöker en flygplanstillverkare att sabotera uppdraget så att de nuvarande flygplanen ska bli skrotade, så att han kan sälja sina till flottan.

Hot Shots! är fortfarande lika hysterisk och kul som tidigare och även om jag personligen tappat räkningen för länge sedan på hur många gånger jag sett filmen så får den mig fortfarande att gråta av skratt. Sjukt underhållande film och har man inte sett den så bör man ta sig tiden att göra det. Rekommenderas.

2 Comments

2 Responses to “Hot Shots!”

  1. Storkusse Says:

    Henke den här suger grävling. vi var 10 som gick på den på bio o alla tyckte den va såä jävla dålig att vi gick mitt i filmen. tycker den va så patetiskt fjantig……


  2. J Says:

    För det första så är det inte H som skrivit den här recensionen, för det andra så handlar det mest om vad man har för typ av humor. Nuff said.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud