| Subcribe via RSS

Class Of Nuke ’Em High 3: The Good, The Bad And The Subhumanoid

oktober 4th, 2010 | Postad i Film, Komedi, Sci-Fi, Splatter av J

Del 3 i trilogin tar vid direkt där del 2 slutade. Den gigantiska mutantekorren Tromie har förstört Tromaville’s kärnkraftverk och Roger Smith (Brick Bronsky) har räddat dagen – för att sedan bli pappa. Utan Roger’s kännedom föds två tvillingsöner – Adlai (Brick Bronsky) och Dick (Brick Bronsky) – tack vare att den ondskefulle professorn Dr. Slag, PhD. (John Tallman) och hans anhängare stjäl Dick från sjukhuset. Medans Dick blir uppfostrad till att vara ondskefull blir Adlai uppfostrad till att vara god och fridfull. Dr. Slag, PhD. använder emellertid Dick för att vända människor emot Adlai och har en plan för att förvandla Tromaville till en giftig ödemark. Det är nu upp till Adlai att stoppa Dr. Slag, PhD. och rädda Tromaville från en säker undergång.

Del 3 fortsätter i samma stuk som del 2 – fast med mindre våld och splatter och istället får vi sitta och titta på dialogscener som verkar vara för evigt. Att dialogscenerna dessutom oftast är stelt framförda och ännu oftare rätt osammanhängande och urblåsta gör inte saken speciellt mycket bättre – tyvärr. Effekterna är fortfarande sjukt sunkiga och skådespelarna följer därefter. Storyn är sisådär, medans manuset är värre. Är man inte en inbiten Troma-tittare så bör även den här, som del 2, undvikas (fast frågan är ju om man inte bör undvika den även om man är det…).

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud