| Subcribe via RSS

Funny Games U.S.

oktober 31st, 2010 | Postad i Drama, Film, Thriller av J

1997 spelade den tyske regissören/manusförfattaren Michael Haneke in filmen Funny Games i Österriket. Filmen handlade om en barnfamilj som i sitt sommarhus får besök av två unga och trevliga män som ber om att få låna ägg, men som kort därefter visar sig vara två psykotiska galningar som vill leka en sadistisk ”lek” med familjen för deras egna förnöjelse. 10 år senare spelade han in en remake av filmen, den här gången med engelskt tal och skådespelare så som Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt och Brady Corbet. Filmen ska dessutom vara en back-to-back-remake (så som Psycho remaken från 98) och ska mer eller mindre bara vara översatt till engelska och utspela sig i USA.

Funny Games U.S. är en riktig skitfilm hur som helst. Med lååååååååååååånga tagningar utan några som helst klipp gör att det hela blir utdraget till det yttersta och istället för att bita på naglarna börjar jag gäspa och känner mig mer sömning än på helspänn. Tempot i filmen är så neddraget att händelseförloppet blir nästintill olidligt och det enda som får mig att se vidare på filmen är Pitt’s och Corbet’s prestationer då de snor hela showen – Watts och Roth ställs mer åt sidan och får mer eller mindre agera bikaraktärer. Filmen är dessutom sjukt klichéefylld och allt som inträffar har vi sett så många gånger förut att det finns fastnaglat i våra minnen för all framtid.

Undvik Funny Games U.S. som pesten för guds skull. Att den fått högt betyg på IMDB betyder bara att det finns otroligt många människor på IMDB som saknar någon form av hjärnkapacitet. Jävla dynga.

2 Comments

2 Responses to “Funny Games U.S.”

  1. Mahattma Larsson Says:

    Jag saknar hjärnkapacitet. Gillade den.


  2. J Says:

    Hur fan kan du gilla den här filmen Larsson? Det här är lätt en av de sämsta skitfilmer jag någonsin har sett, då det mer eller mindre inte händer ett piss bortsett ifrån kanske 5 minuter i hela filmen. What the fuck liksom?


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud