| Subcribe via RSS

Blades Of Glory

april 20th, 2007 | Postad i Film, Komedi av H

Blades Of GloryDe två konståkarna Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) och Jimmy MacElroy (Jon Heder från Napoleon Dynamite) är bittra fiender på isbanan. Efter en tävling råkar de båda i bråk och blir avstängda från att tävla på livstid. Fyra år senare är de blott spillror av de superstjärnor de en gång var, när Jimmys fanatiska stalker Hector hittar ett kryphål. De är nämligen bara förbjudna att tävla i singelklassen, men som par kan de ändå tävla…

Blades Of Glory är en mycket underhållande komedi med Will Ferrell i högform.

1 Comment

One Response to “Blades Of Glory”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » TV-tips Sön 30 Aug - Tis 2 Sept Says:

    […] Dynamite) spelar två konstskridskoåkare som hatar varann men tvingas tävla ihop. Min recension här. Ytterligare en scifi-klassiker på TCM 21:00. Logan’s Run (eller Flykten Från Framtiden, ännu […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud