| Subcribe via RSS

The A-Team

november 23rd, 2010 | Postad i Action, Film, Komedi av J

Fyra amerikanska soldater som är i Irak skickas iväg på ett icke officiellt uppdrag för att återta tryckplåtar för 100 dollarsedlar som kommit i orätta händer. Efter ett lyckat uppdrag återvänder de till basen, varpå deras befälhavare blir dödad i en explosion och tryckplåtarna blir stulna av en annan operatör. De blir dömda i krigsrätten och gängets ledare, Hannibal Smith (Liam Neeson), försäkrar sina grabbar om att de ska rentvå sina namn och ta fast de skyldiga och blir därefter skickade iväg till olika fängelsen.

6 månader senare får Smith och hans gäng chansen att rentvå sina namn och återfå sina tjänster inom militären, men saker och ting är inte riktigt vad de verkar vara…

Efter att allt snack kring The A-Team laggt sig har nu alltså jag också orkat kika på filmen och jag har rätt lite att skriva om filmen. Det är en no-brainer med totalt överdrivna actionscener som bitvis blir rätt obegripliga och istället får vi som tittare bita i tonvis med CGI-action och orimliga händelser filmen igenom. En och annan klyscha smyger sig in här och där och händelseförloppet är inte helt oförutsägbart, men fungerar absolut för en no-brainer så klart.

Actionscenerna levererar bra, medans humordelen levererar hyfsat. Inget mästerverk, men en okej lördagsrulle – definitivt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud