| Subcribe via RSS

Harrypottan och Fången Från Uzbekistan

januari 29th, 2006 | Postad i Action, Barn/Familj, Film av H

Harry Potter 3Jag började se Harrypottan 3 i november och peppad av Harrypottan 4 på DVD så fick jag väl till slut se klart den. Låt mig först bara säga att det är såna här filmer som motiverar existensen av HDTV. Holy shit.

Sirius Black är en filur som mördat Harrypottans föräldrar, och är sålunda en källa till bryderier när han rymmer från det titulära fängelset. Sen behöver man inte säga mer om den storyn egentligen. Jag såg ungefär halva ettan innan jag stängde av, och tvåan har jag inte sett alls. Min käre vän Jan tyckte att jag skulle se trean ändå, och det är jag mycket glad att jag gjorde. Den är rolig och spännande och har suveräna specialeffekter.

Men hade jag varit 7 år och sett den varulvsförvandlingen hade jag blivit vettskrämd och drömt mardrömmar i 12 år.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud