| Subcribe via RSS

Resident Evil: Afterlife

december 24th, 2010 | Postad i Action, Film, Sci-Fi av H

Resident Evil-långfilm nummer fyra är tyvärr inte lika underhållande som de tidigare filmerna. Man försakar onödiga saker som handling eller coola actionscener och manglar på med ett tusen slowmotionklipp specifikt designade för att du med 3D-glasögon ska kunna säga ”waaaoooooow” och typ ducka undan jättestora saker som flängs omkring. Råkar du nu sitta med en 3D-biograf hemma så är det ju lite kul, men som 2D-upplevelse så är det riktigt kasst. Skippa.

2 Comments

2 Responses to “Resident Evil: Afterlife”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Resident Evil: Afterlife Says:

    […] med i så kan man nog döglo igenom den här filmen – annars skippa. Läs gärna H’s kortare kommentar om filmen också. Och ja – Jovovich är fortfarande skitsnygg. Tags: 2010, Action, Film, Milla […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Resident Evil: Retribution Says:

    […] gärna våra recensioner på de tidigare Resident Evil filmerna också: 1, 2, 3, 4 (J) och 4 (H). Tags: 2012, Action, Film, Michelle Rodriguez, Milla Jovovich, Paul W.S. Anderson, Sci-Fi, skräck, […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud