| Subcribe via RSS

Dumma Mig (Despicable Me)

december 5th, 2010 | Postad i Film, Komedi, Sci-Fi, Tecknat/CGI av H

Steve Carell spelar Gru, en elak skurk som har en plan att stjäla månen och sedan kräva jorden på pengar. Ett problem är att Ondskefulla Banken inte vill låna ut pengarna till honom när han inte ens har krympstrålen som krävs. Ett annat problem är att den nya superskurken Vektor envisas med att jävlas med Gru. När Gru stjäl krympvapnet så dyker Vektor upp och stjäl vapnet från honom. Grus försök att ta sig in i Vektors fästning stoppas, men när han ser några flickor sälja kakor så får han en idé. Han adopterar flickorna och ser till att de levererar robotkakor!

Ännu en datoranimerad familjerulle dyker upp, den här gången – som tiderna kräver – gjord för 3D. Den är rätt kul och skulle troligen varit roligare om jag hade kunnat se den i just 3D. Carell kör med en lajban brytning och det hela är en lattjo film för hela familjen. Soundtracket är dessutom gjort av hiphop/RnB-supermogulen Pharrell Williams. Uppföljare kommer 2013.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud