| Subcribe via RSS

Little Big Soldier

januari 9th, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi av H

Liang-soldaten Jackie Chan överlever ett stort slag mellan de kinesiska staterna Liang och Wei genom att låtsas vara död med en fejkpil genom kroppen. Efter striderna hittar han en skadad Wei-general som han fångar och börjar släpa hem. Den som fångat en motståndargeneral får nämligen en stor belöning, så han kämpar hårt med den motsträviga generalen, annat folk de möter och en Wei-patrull som också söker generalen.

En rätt kul actionkomedi där Jackie mest är en klumpig fegis istället för den fighting machine han oftast spelar. Inte lika långt från hans vanliga roller som ”The Shinjuku Incident” var, men ändå betydligt bättre än Disney-dravel som t.ex. ”The Spy Next Door”.

1 Comment

One Response to “Little Big Soldier”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Little Big Soldier: “En rätt kul actionkomedi där Jackie mest är en klumpig fegis istället för den fighting machine han oftast spelar.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud