| Subcribe via RSS

The Road Killers

december 25th, 2010 | Postad i Action, Film, Thriller av J

Två familjer är på genomresa igenom en öken och när de stannar till vid vägsidan blir sonen till en av familjerna nästan överkörd. Senare stöter familjerna på gänget som åkte i bilen och efter ett bråk kör gänget och Glen (Christopher McDonald) – en av fäderna – chickenrace med ett dödligt resultat.

Det dröjer inte länge förrän familjen blir tillfångatagna av gänget och den andra fadern – Jack (Christopher Lambert) – måste på något sätt rädda dem.

The Road Killers är en rätt typisk B-rulle från 90-talet som fick ca 3000 aka-titlar, så som Roadflower (UK) och Highway To Hell (Sverige) och är förvånansvärt seg och utdragen. Jag såg den för ca 15 år sedan och av de få fragment jag kunde minnas så tyckte jag att den var bra då – men som med många andra filmer har den blivit sämre med åren och jag skulle kalla den medelmåttig på sin höjd.

Även om filmen har några stora namn (både i A- och B-arkiven) – så som Lambert, McDonald, David Arquette (som gör en hyfsat imponerande prestation som efterbliven), Craig Sheffer och Josh Brolin – som gör bra prestationer så blir det aldrig spännande eller intressant. Händelseförloppet är för utdraget och det känns som att manusförfattaren inte riktigt visste hur han skulle gå tillväga för att göra en film som står ut ifrån mängden, vilket den här filmen verkligen inte gör. Vi har sett storyn så många gånger förr och efter i andra sammanhang att det hela blir bara tråkigt att titta på. Skippa och undvik.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud