| Subcribe via RSS

Saw 3D (7)

december 25th, 2010 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Sågen-serien har gått till sin konklusion – ja, de kan ju förstås fortsätta om de vill, men de har sagt att de inte ska det – och så har jag nu sett den sista delen. Fast jag såg den i 2D så hette den ändå ”Saw 3D”. Nåja.

Hur skriva lite om handlingen utan spoilers? Ska försöka. Delvis tar filmen vid precis där sexan slutar. En person med en trasig käft jagar den som satte honom i en fälla, och drar igång en serie fällor för att jävlas med Sean Patrick Flanery (från ”Boondock Saints”) som skaffat sig en karriär genom att låtsas att ha överlevt en av Jigsaws fällor.

Avslutningsfilmen är lyckligtvis ett steg framåt från de lite vekare delarna fem och sex, och det blir blodigare och mer spännande överlag. Man håller också storyn ganska enkel jämfört med tidigare filmer som ofta krävt skärpt uppmärksamhet när säcken knyts ihop på slutet. Dessutom hålls 3D-fjanterierna tillbaka och enbart ett litet fåtal klipp är uppenbara 3D-flirtar. En värdig avslutning helt enkelt.

1 Comment

One Response to “Saw 3D (7)”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Saw 3D (VII) Says:

    […] gärna H’s recension av filmen här. Tags: 2010, Film, skräck, Tobin Bell No Comments Share/Bookmark This entry was posted on […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud