| Subcribe via RSS

Devil’s Playground

januari 10th, 2011 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare av H

Det är inte mycket nytt i storyn. Ett experiment går snett, zombiesmittan sprider sig och en person visar sig vara immun och måste föras till en säker plats. På vägen möter de diverse standardkaraktärer som inte alltid kommer överens. I ”Devil’s Playground” är det ändå sevärt, inte bara för att det är bra gjort (inte en CGI-blodskvätt så långt ögat når) utan för att det faktiskt är spännande också. Varning dock till er med snabbzombie-allergi: dessa zombies kör dessutom parkour.

2 Comments

2 Responses to “Devil’s Playground”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Devil’s Playground Says:

    […] – åtminstone till de som föredrar sina zombies springande och ursinniga. Läs också H’s kommentar om filmen. Tags: 2010, Action, Craig Fairbrass, Danny Dryer, England, Film, skräck, zombies No […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Devil’s Playground: Det är inte mycket nytt i storyn. […] ändå sevärt, inte bara för att det är bra gjort (inte en CGI-blodskvätt så långt ögat når) utan för att det faktiskt är spännande också.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud