| Subcribe via RSS

Solsidan: Säsong 1

januari 16th, 2011 | Postad i Komedi, TV av H

Eftersom säsong 2 av denna serie startar idag söndag (ja, avsnittet har kunnat setts på TV4 Play i någon dag redan, men ändå) så plöjde vi hela säsong 1 på en kväll häromdagen.

Felix Herngrens serie, med honom själv i en av huvudrollerna, handlar om paret Felix och Mia Skäringer som flyttar ut till hans mammas hus i Saltsjöbaden i Stockholms skärgård eftersom de ska ha barn och vill bo i ett ordentligt hus. Efter initiala problem att bli av med mamman, så fortgår livet i ”Saltis” där de oftast umgås med Johan Rheborg och hans familj.

Det låter kanske rätt tråkigt, men det är riktigt kul och för de flesta ligger säkert humorn i igenkännandet av att skapa familj och skaffa hus och den ytliga kontakt man har med grannskapet, fast själva skrattar vi glada över att vi inte har det som dem.

2 Comments

2 Responses to “Solsidan: Säsong 1”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Solsidan: Säsong 2 Says:

    […] 1 recenserade jag i Januari precis före denna säsong började visas, och den recensionen kan ni läsa här. Det är inte mycket att tillägga till det. Förstås är det lite svagare fläckvis, mest antagligen […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Solsidan – Säsong 1 – 2 Says:

    […] gärna H’s korta kommentarer om säsong 1 och säsong 2 också. Tags: 2009, 2011, Felix Herngren, Johan Rheborg, Komedi, Mia Skäringer, TV No […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud