| Subcribe via RSS

Def Comedy Jam: More All Stars Vol.5

augusti 8th, 2007 | Postad i Komedi, TV av H

Har inte haft ork/lust att skriva några recensioner men jag måste väl skriva nåt lite snabbt i alla fall, annars hamnar jag bara bakom och så slutar det med att jag inte skriver något alls mer och det vill vi ju inte.

Def Comedy Jam är en standup-komikserie som började runt 1992. Det startades av Russell Simmons, mannen bakom hiphop-labeln Def Jam, och innehåller sålunda bara svarta komiker som utför typiskt svart standup. More All Stars Vol.5 består av tre avsnitt ur serien, troligen från runt 1993 (fast det står 2003 eller nåt på omslaget) med totalt 12 akter. Bland dessa ser vi Martin Lawrence och Queen Latifah (som står på scen som komiker för första gången) klädd i nåt som påminner om Missy Elliotts video ”The Rain”.

Komikerna och deras material varierar från ”njaa” till riktigt roligt. Någon av komikerna har jag dessutom sett mer än 10 år senare med samma skämt… Helt klart duglig underhållning för de 25 kronor jag betalade för skivan…

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud