| Subcribe via RSS

Dead Silence

augusti 11th, 2007 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Dead SilenceDead Silence handlar om en kille vars fru blir mördad av en buktalardocka eftersom buktalardockans skaperska blev hånad en gång på trettiotalet av en liten pojke som sen försvann så alla föräldrarna mördade buktalerskan som hämnd och så begravdes hon med alla sina 101 dockor fast det sägs att hon kommer tillbaka och mördar alla som mördade henne och deras släkt och att om du ser hennes vålnad får du inte skrika för då dödar hon dig och så är Donnie Wahlberg med som världens sämst spelade och uselt skrivna samt totalt överflödiga polis i den här filmen som är hyfsat överflödig och extremt lätt att förstöra genom att sitta och försöka gissa slutet och det gjorde vi ju.

2 Comments

2 Responses to “Dead Silence”

  1. Erik Says:

    Hehe. Efter en sådan recension blir man nästan sugen att se filmen. fast bara nästan.


  2. Film Anders Says:

    Mmm, låter som en väldigt banbrytande handling! Tror jag hellre ser evan almighty en gång till (Då är det illa)


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud