| Subcribe via RSS

Dinner For Schmucks

januari 24th, 2011 | Postad i Film, Komedi av H

Paul Rudd jobbar på ett riskkapitalföretag och vill inget hellre än att klättra i karriärstegen. Han och hans assistent är mer än lovligt trötta på våning sex, och när en av killarna på våning sju tar ett snedsteg och får packa ihop sina prylar ser Paul sin chans. På ett möte lägger han upp ett djärvt förslag och får chefernas ögon på sig.

För att cementera sin befodran till våningen över blir han inbjuden till en månatlig middag hos högsta chefen, men det är ett krux: Alla inbjudna måste ta med sig en ”speciell” person, och den som tar med sig den största idioten vinner. Pauls samvete samt flickvän tycker det är en elak idé och att det inte är värt det, men Pauls karriärinriktade sida tar över, och när han kör på knäppskallen Steve Carell som har som hobby att klä upp döda möss ser han sin chans att överträffa alla på middagen. Han hade dock inte riktigt räknat med den tornado av vansinne som Steve drar med sig…

Dinner for schmucks” har fått rätt ljumna recensioner. Själv kan jag bara säga att jag sitter och asgarvar nästan hela filmen genom. Visst, vi ser snabbt varthän hela storyn barkar men resan dit är ett rent nöje. Carell är så jävla blåst, och hör och häpna: Zach Galifianakis är rolig!

2 Comments

2 Responses to “Dinner For Schmucks”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Dinner For Schmucks Says:

    […] drog ner den här filmen efter att ha läst H’s korta kommentar om den och, well.. den var helt okej. Dinner For Schmucks är inget mästerverk och är rätt klichée […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Dinner For Schmucks: “jag sitter och asgarvar nästan hela filmen genom. Visst, vi ser snabbt varthän hela storyn barkar men resan dit är ett rent nöje.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud