| Subcribe via RSS

The Brother From Another Planet

augusti 26th, 2007 | Postad i Drama, Film, Komedi av H

John Sayles är en snubbe som började sin karriär genom att skriva manuset till filmerna Piraya, Alligator och The Howling, och gick sen vidare att göra ett gäng independantfilmer, till att numer sitta och fila på manuset till Jurassic Park 4.

The Brother From Another Planet från 1984 handlar om en svart kille (Joe Morton från Terminator 2 och Eureka) som dyker ner i New York på flykt från intergalaktisk rättvisa. Han kan inte tala, men har förmågan att hela både människa och maskin genom handpåläggning. Han lunkar runt i området och försöker förstå platsen och folket, samtidigt som två poliser från rymden försöker hitta honom.

Nu kanske det här låter som värsta scifi-rullen, men det är det inte alls. Snarare är det en liten independant-dramedi vars syfte eller budskap nog går mig över huvudet, men den är ändå liksom mysig på nåt sätt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud