| Subcribe via RSS

5 Centimeters Per Second

februari 13th, 2011 | Postad i Anime, Drama, Film av H

En animefilm som består av tre korta historier på temat människors avstånd. De första två historierna är fina och romantiska, den tredje är så kort att den knappt hinner säga nåt. Atmosfärisk och vältecknad, men jag känner att historierna var för lösryckta samtidigt som de ändå väckte några känslor. Nästan lite deprimerande, men fint ändå. Typ. Av regissören till ”The Place Promised In Our Early Days”, recenserad här.

1 Comment

One Response to “5 Centimeters Per Second”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Children Who Chase Lost Voices From Deep Below Says:

    […] värre anime att se. Skriven och regisserad av Makoto Shinkai som tidigare gjort recenserade “5 Centimeters Per Second” och “The Place Promised in Our Early Days“. Tags: 2011, Anime, Drama, fantasy, […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud