| Subcribe via RSS

War

september 23rd, 2007 | Postad i Action, Film av H

WarJason Statham (The Transporter) spelar en FBI-agent som tillsammans med sin partner lyckas skadeskjuta den mystiska Yakuza-lönnmördaren Rogue i San Fransisco. Rogue återvänder dock och avrättar partnern och dennes familj innan han försvinner. När Statham tre år senare återigen stöter på Rogue har han plastikopererat sig för att se ut som Jet Li, och verkar dessutom syssla med dubbelspel mellan de olika Yakuza-familjerna.

Jason Statham, Jet Li och Corey Yuen – det borde blivit lite bättre. Visst är det en helt godkänd film, men Jet Li är inte den bästa på att leverera repliker på engelska, och actionscenerna kunde ha blivit långt mycket häftigare. Vi vet ju vad dessa människor går för. Plus för ballt formgivna undertexter när de talar japanska. Och hey, Devon Aoki!

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud