| Subcribe via RSS

Challenge Of The Masters

september 23rd, 2007 | Postad i Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Challenge Of The MastersHuang Fei Hong (Gordon Liu) är helt värdelös på kung-fu, trots att hans far är en av områdets mästare. Medan alla hans vänner deltar i den årliga Pao-festivalen får han inte vara med och kämpa mot de konkurrerande skolorna. Huang lyckas till slut bli värvad av sin fars mästare, och de ger sig iväg för att träna upp honom.

En ganska försumbar film med en oerhört simpel story, som presenteras på ett sånt sätt att man ibland faktiskt undrar vad filmen går ut på. Det kanske är imponerande i sig, förresten. Nåväl, som alla Shaw Brothers-remasters är bilden är felfritt remastrad, men ljudet är sedvanligt 5.1-mono.

Se hela filmen på Google Video.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud