| Subcribe via RSS

Huset vid vägens ände

mars 22nd, 2011 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Jag vet, jag gnäller jämt om svensk film och nyligen avlossade jag en lång tirad om svensk skräckfilm. Skit alltihop. Men så läser jag att ”Huset vid vägens ände” ändå ska vara en bra och läskig film. Om du vill kan du sluta läsa efter den här meningen: Det är den inte.

Tre killar och en tjej åker ut till ett hus de hyrt för att jobba på sina konstprojekt. Huset ligger förstås mitt ut i fucking ingenstans och redan när de kommer så börjar konstiga saker hända. Det blir nästan lite läskigt en stund i början, men så möler det bara på och blir tråkigare och dummare allt eftersom. Jag ljuger inte när jag säger att filmens sista tio minuter består av en kille som går. Och går. Och går. Och går. Sen drar man till men en dum twist som är ologisk, dum och förhoppningen är väl att publiken ska bli förvirrad och tro att de sett något jätteläskigt eftersom de inte fattar vad som hände.

Och det läskiga ansiktet på omslaget? Not in the movie.

1 Comment

One Response to “Huset vid vägens ände”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Huset vid vägens ände: “Jag ljuger inte när jag säger att filmens sista tio minuter består av en kille som går. Och går. Och går. Och går.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud