| Subcribe via RSS

Hobo With A Shotgun

juli 5th, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi av H

Jason Eisener, som tidigare gjort suveräna kortfilmen ”Treevenge” (recension av J och H), vann Tarantino och Rodriguez trailertävling i samband med deras ”Grindhouse”. Hans bidrag ”Hobo with a shotgun” blev så pass populärt att man snart utannonserade att låtsasfilmen skulle bli verklighet – med Rutger Motherfucking Hauer i huvudrollen. Oh, hells yes.

Och så kom den riktiga trailern. Förhoppningarna höjdes. Så kom filmen. Och den hyllades. Och så såg jag den.

Den första kvarten sitter jag bara och funderar på vad det är för skit jag tittar på egentligen. Det är erbarmligt dåligt. Skådespeleriet är total skit – och inte på ett trashigt underhållande sätt, utan bara skitjävla dåligt. Det är överdrivet filmat i en ”kolla, vi gör B-film, höhöhö”-stil, med överdrivna vinklar, inzoomningar, dåliga blodfontäner och ett upp-pumpat pastellfärgschema. Jag är såhär nära att stänga av.

Men det ordnar sig. Ganska så. Det är Rutger som höjer filmen, och filmmakarnas ambition att gå loss totalt med våld och svart humor gör att man håller intresset uppe. Om det bara inte hade varit så jävla dåligt utfört…

Läs också J:s recension här.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud