| Subcribe via RSS

The Peter Serafinowicz Show: Säsong 1

november 12th, 2007 | Postad i Komedi, TV av H

The Peter Serafinowicz ShowPeter Serafinowicz, som jag först såg som Pete i Shaun Of The Dead, är inte bara en vanlig skådis. Hans roll som rösten till Darth Maul i Star Wars: Episode I indikerade att han har lite större karaktärsantagandetalanger än vanligt. I hans egen serie som precis visats på BBC antar han ett stort antal olika skepnader i en rad sketcher. Hans imitationer funkar inte alltid, men mängden bra inslag kompenserar mer än väl.


1 Comment

One Response to “The Peter Serafinowicz Show: Säsong 1”

  1. Helt Perfekt Glob » Look Around You: Säsong 1 & 2 Says:

    […] den mest framträdande rollen ser vi Peter Serafinowicz (Shaun of the Dead, Peter Serafinowicz Show, Spaced) men även gästinhopp av t.ex. Edgar Wright och annat folk från Spaced, Big Train, […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud