| Subcribe via RSS

Surf Nazis Must Die

maj 17th, 2011 | Postad i Action, Film av J

I en nära framtid har samhället gått åt helvete och olika gäng krigar om stränderna och terroriserar civilbefolkningen. Ett av gängen, Surf Nazis, är ett av de mest välkända och brutala gäng som härjar på stränderna och tvekar inte att ställa till med sattyg när de får chansen.

Efter att Leroy (Robert Harden) – en svart ung man – stoppat en Surf Nazi-medlem från att sno en väska ifrån en gammal dam blir han ihjälslagen av andra Surf Nazi-medlemmar… BIG mistake. Leroy’s mor, Eleanor (Gail Neely), får snart nys om vilka som ligger bakom sin sons död och börjar sakta men säkert att planera sin hämnd mot dem, samtidigt som ett krig mellan Surf Nazis och de andra gängen utbryter…

Postapokalyptisk actionfilm från 80-talet, releasat av Troma? Det kan väl inte bli bättre? Johorå, det kan det visst det. Surf Nazis Must Die är en av de sämsta lågbudget actionrullarna ifrån 80-talet utan tvekan. Storyn är visserligen simpel och bäddad för att visa en massa onödigt övervåld som skulle få vilken moralkärring som helst att sätta morgonkaffet i halsen, men det hela är så trögt och tråkigt framfört att filmen blir bara en stor snarkning istället för den stenhårda action som man faktiskt kan inbilla sig ska inträffa.

Istället för stenhård och överdriven action får vi istället en massa skittråkiga scener där skådisarna (som för övrigt gör hyfsade insatser, åtminstone om man ska se till vad det här är för typ av produktion) surfar. Speciellt mycket dialog förekommer inte heller, vilket gör det hela nästan ännu trögare. Actiondelarna dyker faktiskt inte upp förrän mot slutet av filmen och risken är ju faktiskt ganska stor att man har somnat när de dyker upp, tyvärr.

Nä. Surf Nazis Must Die är en riktig skitfilm och är verkligen ett bottennapp – till och med för Troma. Skippa och se något annan av deras släpp istället.. om det nu inte handlar om att somna snabbt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud