| Subcribe via RSS

Dexter: Säsong 2

december 6th, 2007 | Postad i Thriller, TV av H

DexterDen något kortare än säsong 1 säsong 2 är nu slut. Eller ja, det är två avsnitt kvar att visas i USA, men än en gång kom internät-piraterna till vår räddning och tillgängliggjorde förhandskopior till oss alla.

Ett par dykare upptäcker Dexters dumpningsplats för likdelar, och polisen samt FBI startar en stor operation för att fånga ”Bay Harbour Butcher”. Rita konfronterar Dexter om sin ex-makes död, och det slutar med att Dexter ljuger om att vara narkoman och börjar gå till möten för anonyma narkomaner. Där möter han sin stödperson, Lila, som börjar styra honom åt oväntade håll.

I stort är Dexters andra säsong lika bra som den första, om än bara hälften så lång. Mitt största problem är att karaktären Lila är så irriterande. Jag har alltid problem med att orka se på folk som jag tycker är dumma i huvet (vilket är anledningen till att jag tokhatar The Office). Men Lila är högst nödvändig för berättelsen, utan henne skulle inte Dexters resa aldrig ens starta och det är ju den vi vill se.

2 Comments

2 Responses to “Dexter: Säsong 2”

 1. mumrik Says:

  Nordik Fnälö!!!

  Wow…det var ju ändå ett par veckor sedan jag skrev detta… 🙂 Har kollat om jag på nåt enkelt sätt kan få lagt över den till datorn. Men måste fixa en kabel först. Har en såpass enkel video som enbart har en scartkontakt och sen de vanliga RF uttagen. Och inget av dem funkar bra ihop med något av mina uttag på mitt capturekort. Men jag har ett par varianter på hur jag skall gå tillväga. Antingen fixa ett nytt kort, alt. en kabel som funkar däremellan utan att tappa för mycket i kvalisort. Men det jag väl ‘hoppas’ lite på är att jag skall få tag på nån som ligger inne med nåt av detta redan, eller som har en kombinerad VHS/DVD+RW spelare. På nåt sätt löser jag det. För jag vill själv ha den i ‘digital’ form.


 2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Dexter: Säsong 3 Says:

  […] 3 av Dexter är helt klart ett steg upp från säsong 2. Några nya intressanta karaktärer, de kända karaktärerna utvecklas. Storyn är spännande och så när […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud