| Subcribe via RSS

Saw IV

december 16th, 2007 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Saw IVJag får upprepa vad jag sa i recensionen av Sågen Tre, med lite extra tillägg. Om du inte sett Sågen Ett, Två och Tre kommer Sågen Fyra att förvirra dig, speciellt slutet om du inte minns Tre ordentligt. Själv fick jag gå till IMDbs FAQ för att helt reda ut vad som hände. I vilket fall:

En polis blir indragen i den senaste serien fällor skapade för att lära honom en livsläxa. Hack i häl på hans upptåg staden runt följer ett par FBI-agenter som försöker lura ut vad som pågår och vem som ligger bakom.

Saw 4 är faktiskt ett steg upp från trean, även om den har sina brister. Det blir stundtals riktigt bra, men lika ofta som den rappa klippningen ökar spänningen så sabbar den detsamma. Samtidigt som filmens styrka ligger i återblickarna som berättar om Johns förvandling till Jigsaw, så ligger dess svaghet i att effektivt kunna berätta om nutiden – speciellt i slutet. Men vafan, det är bara ett år kvar till Sågen Fem.

1 Comment

One Response to “Saw IV”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Jigsaw Says:

    […] av de tidigare filmerna också, länkade här nedanför: Mina; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 H’s; 3, 4, 7 och 1 – 5 på […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud