| Subcribe via RSS

I Am Legend

december 21st, 2007 | Postad i Action, Drama, Film, Skräck/Rysare av H

I Am LegendI Am Legend är den senaste av filmatiseringarna av Richard Mathesons bok, och den här gången ser vi Will Smith som den siste mannen på jorden efter att ett virus förvandlat mänskligheten till nån sorts ljusskygga monster.

Jag hade verkligen hoppats på att slippa skriva det här, men se The Omega Man istället. Visst är den gjord 1971, men den är långt mer engagerande än det här, men det var ju ett par år sen jag såg den så jag kanske minns snett.

Totalt överflödiga flashbacks späder ut denna redan mycket tunna story, och när nästan alla spännande scener är ”person som smyger och vi väntar på skrämsel” blir jag bara trött. Till filmens fördel måste man ju förstås nämna alla scener där man får se ett tomt och överväxt New York, jag tror jag hellre skulle se en 100-minuters demorulle med bara sånt än att se filmen igen.

Nästa steg: Att få tag på I Am Omega – lågbudget-ripoffen med ingen mindre än Marc Dacascos i huvudrollen!

1 Comment

One Response to “I Am Legend”

  1. Lager Says:

    Skitrutten rulle, ett riktigt snedsteg.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud