| Subcribe via RSS

Two And A Half Men – Season 8

maj 17th, 2011 | Postad i Komedi, TV av J

Säsong 8 av Two And A Half Men slutade för ett tag sen (troligtvis mest tack vare Charlie Sheen’s bråk med en av seriens skapare – Chuck Lorre), men jag har inte haft orken förrän nu att skriva någonting om den. Nåväl…

Säsong 8 spinner vidare i ungefär samma stuk som de tidigare säsongerna. Alan (Jon Cryer) har skaffat sig ett förhållande med Jake’s (Angus T. Jones) bästa vän’s morsa, Lyndsey (Courtney Thorne-Smith), och försöker så klart hålla det hela hemligt för Jake. Samtidigt återgår Charlie (Charlie Sheen) till sina gamla vanor efter att hans förhållande med Chelsea tagit slut (vilket inträffade i säsong 7).. fram tills det att ett gammalt bekant ansikte dyker upp och vänder upp och ner på saker och ting för Charlie.

Säsong 8 rullar vidare och bjuder på många fina gapskratt, även om säsongen inte direkt utvecklar serien på något sätt – varken storymässigt eller karaktärsmässigt. Sheen ser mer sliten ut än tidigare (vilket inte är speciellt konstigt med tanke på hans festvanor), Cryer ser ut som tidigare och T. Jones har (så klart) blivit äldre – men gestaltar Jake som ännu mer korkad än tidigare, vilket är skojigt.

Mjae. Säsong 8 är en skojig säsong och jag personligen tycker det är synd att Sheen lämnat/fått sparken ifrån serien (även om det är förståeligt). Vi får väl se om Asthon Kutcher kan ”ersätta” Sheen – eller om det blir som med Scrubs’ nionde säsong.. dvs att de borde ha låtit bli att göra skiten. Nåja. Den som lever får se…

Läs gärna också min låååånga recension av säsong 1 – 7 av Two And A Half Men här.

1 Comment

One Response to “Two And A Half Men – Season 8”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Two And A Half Men – Season 12 Says:

    […] gärna mina recensioner av säsong 1 – 7, 8, 9, 10 och 11 […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud