| Subcribe via RSS

Treevenge

maj 24th, 2011 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av H

Ett gäng mordiska skogshuggare ger sig ut för att slakta oskyldiga granar i skogen. Trots de skräckslagna granarnas panik och granskottens gråt huggs de ner och skickas till ett koncentrationslägersliknande lager. De säljs på gatan likt slavhandel och släpas hem till julfirande familjer som hänsynslöst skruvar fast dem i julgransfötter och pyntar dem som billiga horor. Men på julafton tar granarna sin hämnd….

Denna kortfilm av Jason Eisener, som nyss gjorde ”Hobo with a shotgun”, är riktigt rolig och mot slutet blir den rejält blodig och våldsam. ”Treevenge” är 16 minuter ren underhållning som jag definitivt borde sett tidigare! Läs också J:s recension här!

Se den NU:

1 Comment

One Response to “Treevenge”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Hobo With A Shotgun Says:

    […] Eisener, som tidigare gjort suveräna kortfilmen “Treevenge” (recension av J och H), vann Tarantino och Rodriguez trailertävling i samband med deras “Grindhouse”. Hans […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud